GRIU

GRIU
Griu

dijous, 11 d’abril del 2013

El nostre nom i el nostre logotip

Griu, un nom amb caràcter. Griu defineix el seu estil de música folk com a cèltica i d'arrel catalana. El nostre logotip és la representació del nom del grup. És un animal mitològic molt antic: mig àguila, mig lleó. És un ésser salvatge i ferotge. La nostra música és com el clima de la Plana de Vic, entre la força continental i oceànica, i els colors suaus del Mediterrani.

El griu, malgrat la seva perillositat, i  la seva contundència, Apol·lo, déu grec de la música i la medicina, va poder-ne domesticar un. Segons expliquen les llegendes, els grius han estat sempre els millors guardians dels tresors més preuats dels déus o dels mags... Per tant, un griu, més enllà del seu aspecte esgarrifós, és en essència, un ésser protector. Prova d'aquesta qualitat, és que el déu Apol·lo posà un griu a custodiar el seu tresor per protegir-lo dels atacs dels arismapes, i també, el déu Dionís contractà un griu per vigilar les seves gerres de vi.

Volem aprofitar l'avinentesa per agrair al gran dissenyador, el nostre amic i company de feina a l'escola, Jordi Ciurans i Mallorquín, la plasmació del nostre projecte musical en aquest meravellós i màgic logotip. Esperem que l'animal mitològic griu, a més de gratar i furgar ben endins la nostra terra, ens pugui enlairar ben amunt! A sota, podeu veure la foto d'en Jordi Ciurans, dissenyador, amb en Ramon Redorta, músic, mestres i companys de Cicle Superior a l'Escola Miquel Martí i Pol. És fantàstic poder comptar amb companys artistes i compartir afinitats!!!!

En Jordi Ciurans, i en Ramon Redorta.



1 comentari:

  1. Hola Jordi. (SKODA 136)
    Disculpa la manera, pero necesitaba llegar ti, de alguna forma.
    Soy el chico que te compró el Skoda 136 hace años y necesitan contactar contigo, con el fin de darlo de baja, para exportar, ya que está a tu nombre, y me gustaría hacer las cosas bien.
    Este es m tfno 679311658, por favor contact conmigo, es importante, no hay ningún problema, pero importante, Gracias.

    ResponElimina